Best Negroni!

Best Negroni!

«Більшого вимагай!», — співає фронтмен «Океану Ельзи» Слава Вакарчук і ці слова надиво точно описують характер коктейлю «Негроні»

Пояснюємо що тут до чого. У 1919 році до закладу Cafe Casoni у Флоренції завітав граф Каміло Негроні, — денді й відчайдух, який щойно повернувся в Італію з США.

Граф попросив бармена Фоско Скарселлі приготував його улюблений коктейль «Американо», але з однією умовою, — «Друже, зроби його міцнішим!».

Бармен зметикував і замість содової додав у коктейль джин. І прикрасив напій скибочкою апельсину, щоб візуально відрізнити його від «Амерікано», який прикрашали скибкою лимона.

Коктейль дуже сподобався графу! У Флоренції він був на кшталт сучасного «трендсетера» — задавав моду, тренди. Скоро коктейль «графа Негроні» замовляли в усіх закладах міста, а згодом він став просто «Негроні» — коктейльною класикою.


Купуйте інгредієнти у WineStory і готуйте свій «Негроні» вдома:

      • наповніть низьку склянку кубиками льоду доверху;
      • налийте у келих червоний вермут Mancino (30 мл) та лікер Galliano (30 мл);
      • додайте джин McQueen або Martin Miller's (30 мл) та розмішайте коктейльною ложкою;
      • прикрасьте кружальцем шкірки апельсина і насолоджуйтесь.

За подальший розвиток подій ми спокійні — якщо у руках келих «Негроні», то відпочинок буде чудовим.

Подборки
Кратко о характеристиках
Объем
0.7 л
Основу ароматических компонентов при производстве составляют корица, ангелика, ирис, цитрусовые, огурец. Спирты смешиваются с родниковой водой в Исландии.
Кратко о характеристиках
Тип
Пряный
Объем
0.5 л
Ликер, вкус которого сформирован из десятков специй и цитрусовых, включая карликовые апельсины чинотто, мандарины, грейпфруты и горькие апельсины.