Ром 327 ХО 0.7 л 40%
Код товару: | 13810 |
---|---|
Категорія | Ром |
Об `єм | 0.7 л |
Бренд | Rum 327 |
Країна | Польща |
Міцність | 40 |
Температура сервіровки | 18 - 20 °С |
Аромат | Білі квіти , Ваніль , Тропічні фрукти , Шоколад , Ягоди |
Смак | деликатный , длительноепослевкусие , сложнаяструктура , тростниковыйсахар , смородина |
Гастрономічне поєднання | Диджестив |
Особливості технології | Для выдержки 327 X.O. используются бочки из французского, американского и кавказского дуба. При этом внутренняя поверхность бочек обрабатывается специ |
Опис | Спирти для рому 327 X.O. виробляються в Гайані, Гватемалі, Панамі та Венесуелі. Купаж спиртів здійснюється у Венесуелі, і тут же відбувається перший етап витримки майбутнього рому. Після 4 років витримки в тропічному кліматі спирти переміщують в Європу, де ром витримується ще 3 роки. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
Rum 327
Спирти для рому 327 X.O. виробляються в Гайані, Гватемалі, Панамі та Венесуелі. Купаж спиртів здійснюється у Венесуелі, і тут же відбувається перший етап витримки майбутнього рому. Після 4 років витримки в тропічному кліматі спирти переміщують до Європи, де ром витримується ще 3 роки.Перша згадка цукрової тростини
Ідея створення рома 327 X.O. пов'язана з першими згадками цукрової тростини в історії. У 327 році до н. під час походів Олександра Македонського в Індію було вперше згадано та описано цукрову тростину: «В Індії є очерет, який приносить мед без допомоги бджіл. З нього роблять п'яний напій, хоча рослина не приносить плодів» (Неарх, 327 до н.е.).
3 континенти та подвійна витримка протягом 7 років
Спирти для рому 327 X.O. виробляються в Гайані, Гватемалі, Панамі та Венесуелі. Купаж спиртів здійснюється у Венесуелі, і тут же відбувається перший етап витримки майбутнього рому. Після 4 років витримки в тропічному кліматі спирти переміщують до Європи, де ром витримується ще 3 роки.
Для витримки 327 X.O. використовуються бочки з французького, американського та кавказького дуба. При цьому внутрішня поверхня бочок обробляється спеціальним блендом із екстрактів тропічних фруктів, ягід та спецій. Така підготовка діжок триває кілька місяців і є по-справжньому унікальною технологією. Такий метод обробки бочок дозволяє отримати дуже гармонійний фруктовий смак та делікатний аромат спецій та ягід.
Лід та полум'я
На завершення свого шляху майбутній 327 X.O. вирушає до Естонії, де у партнерстві з одним із найстаріших у Європі алкогольних виробництв МОЄ Distillery, спирти розбавляються найкращою підготовленою джерельною водою неперевершеної якості. Ром розливається розливається по пляшках вручну, забезпечуючи ексклюзивність та унікальність кожної пляшки та кожної партії.