Протягом чотирьох століть стараннями багатьох поколінь виноробів складався неповторний стиль шампанського «Госсе» — баланс між красою, силою та витонченістю.

На сьогоднішній день «Госсе» є найстарішим винним будинком в Аї. У 1584 році П'єр Госсе - член міського управління Аї і винороб - почав виробляти тихі, переважно червоні, вина з винограду, вирощеного на власних виноградниках. У ті далекі часи дві вина суперничали між собою за перевагу та панування на столі французьких королів: вина Аї та вина, вироблені на виноградниках Бона (Бургундія), розташованого на південь на кілька сотень кілометрів. І ті, й інші вина виготовлялися з однакових сортів винограду: Піно Нуар та Шардоне. Репутація вин Аї була настільки висока, що король Франсуа I мав тут власний виноградник, що тепер належить Шампанському будинку «Госсе».

Всі престижні кюве Госсе випускаються в антикварній пляшці, точної копії шампанської пляшки XVII-XVIII століть. Середній рейтинг «echelle des crus» для всіх сортів винограду, що використовуються для виробництва шампанського «Госсе», становить 95%, що є одним із найкращих показників у Шампані. Перше бродіння відбувається у дубових бутах. При виробництві шампанського "Госсе" аромат шампанського зберігає натуральні фруктові тони. Дотримуючись старовинних традицій, весь процес виробництва шампанського «Госсе» проходить із застосуванням тільки ручної праці.

Grand Blanc de Blancs Brut Gosset

  • Аромат: зелені яблука, абрикос, мед.
  • Смак: шовковистий та гармонійний. Ніжні фруктові та мінеральні нотки.
  • Гастрономічне поєднання: аперитив, морепродукти, тверді делікатесні сири та несолодка випічка.