Вино Альма де Аутор Годельо біле сухе 0.75 л

Код товару: | 99288 |
---|---|
Категорія | Вино |
Об `єм | 0.75 л |
Сорт винограду | Годельо |
Бренд | Pazo do Mar |
Країна | Іспанія |
Тип | DO |
Вид | Сухе |
Колір | біле |
Зона виробництва | Монтеррей |
Тип грунту | Вапняна |
Температура сервіровки | 10 - 12 °С |
Аромат | дыня , дюшес , персик |
Смак | Тривалий післясмак , Комплексний , Складна структура , Фруктовий |
Гастрономічне поєднання | Азіатська кухня , Біла риба |
Особливості технології | Лози старше 50 років |
Cайт виробника | https://www.pazodomar.com/ |
Опис | Виробництво починається з подвійного відбору винограду, у винограднику, а потім у виноробні за допомогою таблиці відбору пізніше, і залежно від урожаю виноград піддається процесу мацерації з шкіркою при низькій температурі протягом короткого процесу. Згодом вино пресується і передається в резервуари з нержавіючої сталі, де починається спиртове бродіння, і нарешті воно залишатиметься в контакті з дрібним осадом протягом 5 місяців. Вино з чудовою структурою і тілом ідеально підходить до жирної або запеченої риби, а також чудово поєднується з азіатською кухнею. Виробництво обмежено 6660 пронумерованими пляшками. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі

Pazo do Mar
Понад 40 років досвіду виробництва галісійських винГрупа Pazo do Mar була створена в серпні 2002 року і займається виробництвом відмінних галісійських вин на наших виноробнях у регіонах походження Рібейро , Ріас Байшас і Монтеррей , заснованих на наших власних виноградниках і відібраних виноробах, які використовують місцеві сорти Альбаріньо , Трейшадура , Торронтес і Годелло в білих винах і Менсія в червоних винах .
Власність трьох виноробень на 100% належить родині , і хоча заснування було нещодавно, сім’я має понад 40 років досвіду у виробництві та управлінні виноробнями різних марок галісійських вин.
Потужність виробництва вина становить 1,5 мільйона літрів повністю в резервуарах з нержавіючої сталі з контролем температури, пневматичними пресами... А виноробні сертифіковані відповідно до стандарту BRC Version 7 для управління безпечністю харчових продуктів.
Власний виноградник у трьох найменуваннях країн походження становить понад 50 гектарів , з різними сортами, рамками насадження та системами управління, впроваджуючи інновації та використовуючи переваги багатовікової традиції вирощування винограду в Галісії.
Виноградники в DO Ribeiro охоплюють майже 25 гектарів, засаджених переважно сортом Treixadura у білих сортах і Mencia та Brancellao у червоних.
DO Ribeiro розташований у провінції Оренсе в місці злиття долин, утворених річками Міньо, Авія та Арнойя. Ґрунти варіюються від гранітних ґрунтів долини Авіа до глинистих ґрунтів із сланцями долини Міньо та осадових ґрунтів долини Арноя. Клімат має атлантичний вплив з дуже жарким літом і висотою від 100 до 350 метрів над рівнем моря. Білі вина в основному виробляються з сорту Трейшадура, а червоні вина є сумішшю місцевих сортів, таких як Mencia, Brancellao, Sousón і Caiño Tinto.
Три виноробні оснащені останніми досягненнями у виробництві якісних молодих білих і червоних галицьких вин , прикладами цього є пневматичні преси, обладнання для бродіння з нержавіючої сталі при контрольованій температурі, найсучасніше обладнання для фільтрації та стабілізації... 100% винограду збирають вручну в ящики максимальною місткістю 15 кг.