Вино Барбера д'Альба Фроі червоне сухе 0.75 л

Спеціальна ціна 525 ₴ Звичайна ціна 650 ₴
В наявності
Код товару:
15112
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Це вино отримало назву фермерського будинку, тому що воно виготовлене з винограду, зібраного з навколишніх виноградників. Виготовляється в традиційному стилі, який вимагає витримки в цементних бочках і бочках з нержавіючої сталі. Гарне вино, свіже, ароматне та легко п'ється.
Код товару: 15112
Категорія Вино
Об `єм 0.75 л
Сорт винограду Барбера
Бренд Массімо Ріветті
Країна Італія
Тип DOC
Вид Сухе
Колір червоне
Витримка 8 місяців
Зона виробництва П'ємонт
Тип грунту Глинистокрейдяний грунт
Температура сервіровки 14 - 16 °С
Аромат вишня , слива , ягоды
Смак Делікатний , Округлі таніни , Збалансований
Гастрономічне поєднання Закуски , Універсальне
Потенціал витримки 5 - 6 років
Cайт виробника https://www.rivettimassimo.it/en
Опис Це вино отримало назву фермерського будинку, тому що воно виготовлене з винограду, зібраного з навколишніх виноградників. Виготовляється в традиційному стилі, який вимагає витримки в цементних бочках і бочках з нержавіючої сталі. Гарне вино, свіже, ароматне та легко п'ється.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі

Massimo Rivetti

старі лози сімейної спадщини

Сімейна ферма Massimo Rivetti з 25 гектарами, сертифікованими органіками, вирощує як традиційний, так і міжнародний виноград. Річний обсяг виробництва становить близько 100 000 пляшок, в основному розподілених між Барбареско і Барбера д'Альба. Усі поля згруповані навколо трьох фермерських будинків: Froi, Garassino та Palazzina. Всередині першого, розташованого в селі Нейве, є виноробня, яка побудована на пагорбі Серрабоелла, одному з найважливіших для виробництва Барбареско.

Виноробня використовує старі лози: Виноградники віком від 35 до 75 років з обмеженою врожайністю на гектар для максимізації якості винограду, терруару та виробничої площі.  Обробка грунту проходить без гербіцидів, скошування трав вручну, щоб уникнути будь-яких хімічних речовин, посів понад 20 різноманітних трав, які допомагають рослинам уникати стресу та діють як природне добриво на додаток до «перегною».

Врожай збирають вручну лише найкращі фрукти на момент найвищої зрілості з подальшим точним відбором, щоб уникнути будь-яких компромісів. А натуральна закваска (pie de cuve) з використанням лише дріжджів, які природно присутні на шкірці ягід, допомагають отримати не стандартні вина, а продукти, які дійсно відображають територію та зону виробництва.

 

 

Залиште свій відгук