Ігристе Кава Марія Казановас Брют де Брют Органік біле брют 0.75 л
Код товару: | 96265 |
---|---|
Категорія | Ігристе |
Об `єм | 0.75 л |
Сорт винограду | макабео , парельяда , щарельо |
Бренд | Maria Casanovas |
Країна | Іспанія |
Тип | Cava , DO |
Вид | Брют |
Колір | біле |
Зона виробництва | Каталонія |
Температура сервіровки | 6 - 8 °С |
Аромат | Свіжа випічка , Цитрусові , Яблука , Груша |
Смак | освежающий , хорошаякислотность , цитрусовые |
Гастрономічне поєднання | аперитив , белаярыба , закуски , морепродукты |
Потенціал витримки | 2 - 3 роки |
Cайт виробника | https://www.mariacasanovas.com/ |
Опис | Кава, якою ви одразу захоплюєтеся. Найвища якість.Brut de Brut тут більш сухий, свіжіше свіжого. Виготовлений із класичного виноградного тріо кава: макабео, щарелльо та парелльяда, доповненого делікатним піно нуар. Вершковий мус, м’які білі фрукти, м’який і вишуканий, з відновлюючим післясмаком. Вже багато років є хаус-кава знаменитого іспанського тризіркового ресторану El Bulli. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
mariacasanovas
Відданість традиційному методуСпадкоємиця сімейної традиції, історично пов’язаної з виноградарством, і три покоління, Марія Казановаc народилася з метою виготовлення автентичних, оригінальних, особистих, унікальних та інноваційних кав, які представляють вираження країни.
Наша історія починається в Сант-Садурні, на невеликій виноробні в центрі міста, з 1984 по 2011 рік, коли ми починаємо ще один етап на фермі, розташованій за 1 км від Сант-Жауме-Сезоліверес, П'єра.
Наразі Жорді, Жасінт і Роза Марія Карафі Казанови, брати та партнери, разом із молодим поколінням, Авророю, працюють над тим, щоб зберегти каву в найпрестижнішому місці Пенедес.
Марія Казановас вирізняється мистецтвом купажування, дотримуючись класичного методу шампанізації, де ми встановлюємо традиційну обробку циркуляції з додаванням дріжджів, які дозволяють нам бродити при температурі 12-14 ºC, створюючи гарне включення вуглецю в вино, що гарантує утворення дрібних бульбашок, характерних для наших кав.
Процес старіння триватиме від 1 до 5 років, залежно від типу кави, протягом цього періоду дріжджі випустять первинні аромати на ранніх стадіях і розвиватимуться, забезпечуючи більшу складність, стиглі фрукти, більше жиру в роті, інтенсивний смаки, захоплюючі...
Марія Казановас виготовляє каву з місцевих сортів Пенедес, Шарелло, Макабеу та Пареллада, а також є піонерами у введенні іноземних сортів, таких як Піно Нуар і Шардоне.
Вірні філософії, Марія Казановаc, робить лише cavas brut nature.