Ігристе Кава Марія Казановас Гран Резерва Брют Натур біле брют 0.75 л
Код товару: | 96264 |
---|---|
Категорія | Ігристе |
Об `єм | 0.75 л |
Сорт винограду | Макабео , Парельяда , Щарельйо |
Бренд | Maria Casanovas |
Країна | Іспанія |
Тип | Cava , DO |
Вид | Брют |
Колір | біле |
Витримка | 24 місяців |
Зона виробництва | Пенедес |
Температура сервіровки | 6 - 8 °С |
Аромат | Горіхи , Свіжий , Яблука , Мінеральний |
Смак | Мінеральний , Освіжаючий , Гарна кислотність |
Гастрономічне поєднання | Аперитив , Морепродукти , Средиземноморська кухня , Суші |
Потенціал витримки | 2 - 3 роки |
Cайт виробника | https://www.mariacasanovas.com/ |
Опис | Cava Brut Nature з чарівним дрібним перляжем має в своєму ароматі яблуко, дріжджі, мінеральність і лісовий горіх. Смак інтенсивний, але зі свіжим характером, з хрусткою кислинкою та збалансованим післясмаком. Добре поєднується з легкими рибними стравами, морепродуктами та суші. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
mariacasanovas
Відданість традиційному методуСпадкоємиця сімейної традиції, історично пов’язаної з виноградарством, і три покоління, Марія Казановаc народилася з метою виготовлення автентичних, оригінальних, особистих, унікальних та інноваційних кав, які представляють вираження країни.
Наша історія починається в Сант-Садурні, на невеликій виноробні в центрі міста, з 1984 по 2011 рік, коли ми починаємо ще один етап на фермі, розташованій за 1 км від Сант-Жауме-Сезоліверес, П'єра.
Наразі Жорді, Жасінт і Роза Марія Карафі Казанови, брати та партнери, разом із молодим поколінням, Авророю, працюють над тим, щоб зберегти каву в найпрестижнішому місці Пенедес.
Марія Казановас вирізняється мистецтвом купажування, дотримуючись класичного методу шампанізації, де ми встановлюємо традиційну обробку циркуляції з додаванням дріжджів, які дозволяють нам бродити при температурі 12-14 ºC, створюючи гарне включення вуглецю в вино, що гарантує утворення дрібних бульбашок, характерних для наших кав.
Процес старіння триватиме від 1 до 5 років, залежно від типу кави, протягом цього періоду дріжджі випустять первинні аромати на ранніх стадіях і розвиватимуться, забезпечуючи більшу складність, стиглі фрукти, більше жиру в роті, інтенсивний смаки, захоплюючі...
Марія Казановас виготовляє каву з місцевих сортів Пенедес, Шарелло, Макабеу та Пареллада, а також є піонерами у введенні іноземних сортів, таких як Піно Нуар і Шардоне.
Вірні філософії, Марія Казановаc, робить лише cavas brut nature.