Джин Енджин 0.7 л 42%

1995 ₴
В наявності
Код товару:
13284
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Engine — органічний категорії «London dry», що виробляється в Турині, Італія, та розливається вручну на невеличкому заводі у П’ємонті. Джин Engine виготовляється зі 100% італійських інгредієнтів. Крім органічного ялівцю італійського походження, основу ботанікалів напою складають шавлій з Альта-Ланге, лимони з Амальфі, лакриця з Калабрії, а також ефірні олії з різних куточків Італії.
Код товару: 13284
Категорія Джин
Об `єм 0.7 л
Бренд Engine
Країна Італія
Міцність 42
Аромат Лакриця , Ялівець , Цитрусові
Смак Насичений
Особливості технології основу ботаникалов напитка составляют шалфей из Альта-Ланге, лимоны из Амальфи, лакрица из Калабрии, а также эфирные масла из разных уголков Италии
Cайт виробника https://www.engine.land/
Опис Engine — органічний категорії «London dry», що виробляється в Турині, Італія, та розливається вручну на невеличкому заводі у П’ємонті. Джин Engine виготовляється зі 100% італійських інгредієнтів. Крім органічного ялівцю італійського походження, основу ботанікалів напою складають шавлій з Альта-Ланге, лимони з Амальфі, лакриця з Калабрії, а також ефірні олії з різних куточків Італії.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі та Києві

Engine

Engine — органический джин категории «London dry», производимый в Турине, Италия, и разлитый вручную на небольшом заводе в Пьемонте. Идея уникальной упаковки, а также названия джина принадлежит известному итальянскому эксперту в сфере моды Паоло Делла Мора, который, помимо фешн-индустрии, увлекается историей авто и мотогонок 1980-х.

Engine — органический джин в оригинальной упаковке из Италии

Engine — органический джин категории «London dry», производимый в Турине, Италия, и разлитый вручную на небольшом заводе в Пьемонте.

Идея уникальной упаковки, а также названия джина принадлежит известному итальянскому эксперту в сфере моды Паоло Делла Мора, который, помимо фешн-индустрии, увлекается историей авто и мотогонок 1980-х.

Уникальные компоненты из разных уголков Италии

Джин Engine производится из 100% итальянских органических ингредиентов. Кроме органического можжевельника итальянского происхождения, основу ботаникалов напитка составляют шалфей из Альта-Ланге, лимоны из Амальфи, лакрица из Калабрии, а также эфирные масла из разных уголков Италии. 

Залиште свій відгук