Вино Мукузані Тбілвино червоне сухе 0.75 л
Код товару: | 380 |
---|---|
Категорія | Вино |
Об `єм | 0.75 л |
Сорт винограду | Сапераві |
Бренд | Tbilvino |
Країна | Грузія |
Вид | Сухе |
Колір | червоне |
Витримка | 12 місяців |
Зона виробництва | Мукузані |
Температура сервіровки | 14 - 16 °С |
Аромат | Спеції , Чорнослив , Ягоди |
Смак | Округлі таніни |
Гастрономічне поєднання | Дичина , М'ясні блюда |
Особливості технології | 6 місяців в нових бочках із французького дуба |
Cайт виробника | www.tbilvino.com.ge |
Опис | Вино з захищеним найменуванням місця походження. Виноград Сапераві з мікрозони Мукузані. Яскравий аромат червоних ягід, спецій і чорносливу. Повнотіле вино з м'якими танинами. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
Tbilvino
Компанія залучає до виробництва іменитих виноробів із усього світу. В даний час "Tbilvino" виробляють під чуйним керівництвом Ніка Спенсера, Джеффа Астона (Австралія) та Карло Арнольфо (Італія). Можливість використовувати найкращий виноград у найпрестижніших виноробних регіонах.Історія торгової марки "Тбілвіно"
Збудований у 1962 році, Тбіліський виноробний завод став найбільшим у Грузії підприємством із виробництва алкогольних напоїв. У 70-80-х роках кожна дев'ята з десяти пляшок, знайдених у магазинах і ресторанах СРСР, вироблялася цьому заводі.
В даний час Тбіліський виноробний завод, який отримав назву "Tbilvino", залишається найбільшим підприємством Грузії. 1995 року тут було створено лінійку вин під власним брендом «Tbilvino».
У 1998 році за підтримки проекту Світового банку, проведеного Центром реструктуризації виробництва та управління, на підприємстві було проведено реструктуризацію основного виробництва.
Сьогодні компанія володіє власними виноградниками площею 140 га у Кахетії у Східній Грузії та 10 га у Західній Грузії.
Сучасне обладнання та системи контролю якості забезпечили всесвітнє визнання продукції Tbilvino.
Широкий асортимент якісних вин
Компанія «Tbilvino» виробляє близько двадцяти найменувань білих та червоних вин: «Хванчкара», «Кіндзмараулі», «Твіші», «Оджалеші», «Піросмані», «Ахашені», «Сапераві», «Мукузані», «Напареулі», « Ркацителі», «Цинандалі», «Вазісубані», «Гурджаані» та багато інших.
Сучасні технології виробництва
"Tbilvino" купує обладнання у своїх французьких, іспанських, німецьких та американських колег. Для захисту від підробок вино розливається по пляшках у спеціальну форму, виготовлену у США. Етикетки для вин друкуються у Бельгії та Туреччині.
Компанія залучає до виробництва іменитих виноробів із усього світу. В даний час "Tbilvino" виробляють під чуйним керівництвом Ніка Спенсера, Джеффа Астона (Австралія) та Карло Арнольфо (Італія). Можливість використовувати найкращий виноград у найпрестижніших виноробних регіонах Кахеті: Кіндзмараулі, Цинандалі, Гурджаані та Ахашені разом із сучасною виробничою базою дозволяє марці «Tbilvino» здобувати безліч нагород, у тому числі на престижних міжнародних конкурсах «IWSC» та «Decanter».