Вино Соаве Класіко Балестрі Вальда біле сухе 0.75 л 12.5%

Спеціальна ціна 395 ₴ Звичайна ціна 495 ₴
В наявності
Код товару:
15165
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Це інтерпретація Соаве Балестрі Валда. Безсумнівно завдяки своїй характерній мінеральності, це повне вираження вулканічного терруару. Він свіжий, фруктовий і дуже привабливий.
Код товару: 15165
Категорія Вино
Об `єм 0.75 л
Сорт винограду Гарганега , Треб'яно
Бренд БалестріВальда
Країна Італія
Міцність 12.50
Вид Сухе
Колір біле
Зона виробництва Соаве
Тип грунту Вулканічна
Температура сервіровки 8 - 10 °С
Аромат дыня , цитрусовые , груша , минеральный
Смак Делікатний , Освіжаючий , Персик , Елегантний
Гастрономічне поєднання Аперитив , Біла риба , Біле м'ясо , Закуски , Паста
Потенціал витримки 2 - 3 роки
Особливості технології ферментація відбувається в стальних чанах без контакту зі шкіркою
Cайт виробника https://vinibalestrivalda.com/en/wines/soave-classico/
Опис Це інтерпретація Соаве Балестрі Валда. Безсумнівно завдяки своїй характерній мінеральності, це повне вираження вулканічного терруару. Він свіжий, фруктовий і дуже привабливий.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі

Balestri Valda

Нове покоління виноградарів

Balestri Valda - назва маєтку 18 століття.
Гвідо Ріццотто, засновник, присвятив своє життя виноробству і є людиною, закоханою у свою землю; щодня з нескінченною самовідданістю Гвідо прагне до досконалості на виноградниках і в підвалі. Сьогодні Лаура, дочка Гвідо, керує розвитком компанії. Вона любить природу і день за днем приносить творчість і чутливість.

Винороби говорять «ні» хімічним речовинам і вирощують виноградники та оливкові дерева відповідно до принципів органічного виноградарства, причому кожна сільськогосподарська практика є вираженням глибокої поваги до природи та гармонії з екосистемою. Тому з ентузіазмом почали займатися ще й бджільництвом.

Виноградники Balestri Valda лежать у великому вулканічно-тектонічному басейні, обмеженому на заході лінією Кастельверо та на сході лінією Скіо-Віченца. Існує глибокий зв’язок між ґрунтами, що складаються з базальтів, і насиченим мінеральним смаком вина. Базальти — це вулканічні породи, утворені послідовними циклами вивержень протягом трьох геологічних циклів у підводному середовищі. Виверження викликали вулканокластичні продукти різного кольору, від сірого до жовтого та червоного, залежно від середовища утворення та ступеня окислення. Дія екзогенних агентів потім моделювала ландшафт, створюючи красу місцевості, яку ми бачимо сьогодні. Базальти, бідні кремнієм і багаті магнієм і залізом, як правило, поглинають від 85% до 99% фосфатів, доданих до цих порід, які мають сильну дренажну здатність. Але в ґрунті Балестрі Вальда є щось більше, ніж базальт: чорний камінь змішується з білим вапняком, створюючи суміш мінералів, від яких виноградні лози отримують велику користь. Вапняки - це те, що залишилося від древніх підводних пластів; ці відкладення, багаті карбонатом калія, відкладалися на морському дні складаються з решток морських тварин і раковин, яких ми все ще можемо розпізнати сьогодні в скам’янілостях найцікавіших і найрізноманітніших форм.

 

Залиште свій відгук