Алкогольний напiй Столi Цитрус 0.7 л 37.5%
Код товару: | 89903 |
---|---|
Категорія | Алкогольний напiй , Горiлка |
Об `єм | 0.7 л |
Бренд | Stoli |
Країна | Латвія |
Тип | Кошерна продукція |
Міцність | 37.50 |
Аромат | Цитрусові |
Смак | освежающий , цитрусовые |
Особливості технології | Алкогольний напій на основі водки зі смаком цитрусових |
Cайт виробника | stoli.com |
Опис | Освіжаючий смак з нотками цедри цитрусових. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
Stoli
Stoli - це горілка преміум-класу, яка без перебільшення, може бути названа одним із найвідоміших і найпривабливіших брендів у світовій алкогольній індустрії. Згідно з щорічним дослідженням «Annual Brands Report» від авторитетного видання «Drinks International», у 2020 році бренд «Stoli» посідає 6-те місце серед горілок, що найбільше продаються, у кращих барах по всьому світу, а також входить до ТОП-10 найтрендовіших горілок світу в HoReCa. Також варто відзначити, що протягом багатьох років Stoli займає лідируючі позиції на ринку США.В даний час «Столі» експортується в більш ніж 150 країн світу.
Stoli – виробляється в Латвії на підприємстві «Latvijas Balsams», заснованому в Ризі в 1900-му році, виключно зі спирту виробництва «Альфа».
Особливості виробництва
Stoli виробляється в Латвії на підприємстві «Latvijas Balsams», заснованому в Риге в 1900-му році, виключно зі спирту виробництва «Альфа». Дистиляція проходить 3 рази з відсікання так званих «голів» і «хвостів».
Спирт останнього покоління «Альфа» створений із застосуванням самих передових технологій очищення. Сировиною для його виробництва служить ярова пшениця, озима пшениця і ячмень (у відмінності від інших спиртів («Базис», «Екстра», «Люкс»), які виробляються із суміші зерна і картоплі). Основна відмінність спирту «Альфа» від інших спиртів – попередні вимоги до вмісту метилового спирту – не більше 0,003%, тоді як для спиртів «Люкс» і «Екстра» цей показник – 0,02%. На мові споживача це означає, що «Stoli» виробляється з кращого і самого чистого спирту.
Крім особливостей використання унікальної сировини при виробництві, варто звернути увагу на 4 стадії фільтрації спирту. Перша стадія фільтрації проводиться з використанням кварцевого піску, друга – з використанням вуглю, третя – ще раз з кварцевим піском, а завершальна – з використанням фільтр-пресів останнього покоління.
*«Кошер» – це древнє єврейське слово, в перекладі позначає «годний» або «відповідний». Іудаізм передбачає строгі вимоги не тільки до їжі, яку повинні вживати віруючі іудеї, але також і до міцних алкогольних напоїв. Встановлені століттями правила поширюються на сам напіток і сир'є, з якого він був виготовлений. Звичайно, особливий інтерес кошерна водка викликає у тих, кому ця продукція безпосередньо адресована — у євреїв, які дотримуються релігійні традиції. Виробництво кошерних напитків супроводжується дотриманням ряду обов'язкових умов. Усі матеріали, які використовуються в процесі приготування вина, в основному виробляються на європейських заводах під контролем Правових інститутів кашруту в Європі, теж повинні бути кошерними. Процесс изготовления водки с соблюдением правил кашрута хлопотный и дорогостоящий.