Алкогольний напiй Столi Ванiль 0.7 л 37.5%

370 ₴
В наявності
Код товару:
89904
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Смак делікатний і насичений, з нотками ванілі.
Код товару: 89904
Категорія Алкогольний напiй , Горiлка
Об `єм 0.7 л
Бренд Stoli
Країна Латвія
Тип Кошерна продукція
Міцність 37.50
Аромат Ваніль , Кориця , Спеції
Смак Ваніль , Насичений
Особливості технології Алкогольний напій на освнові водки зі смаком ванілі
Cайт виробника stoli.com
Опис Смак делікатний і насичений, з нотками ванілі.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі та Києві

Stoli

Stoli - це горілка преміум-класу, яка без перебільшення, може бути названа одним із найвідоміших і найпривабливіших брендів у світовій алкогольній індустрії. Згідно з щорічним дослідженням «Annual Brands Report» від авторитетного видання «Drinks International», у 2020 році бренд «Stoli» посідає 6-те місце серед горілок, що найбільше продаються, у кращих барах по всьому світу, а також входить до ТОП-10 найтрендовіших горілок світу в HoReCa. Також варто відзначити, що протягом багатьох років Stoli займає лідируючі позиції на ринку США.

В даний час «Столі» експортується в більш ніж 150 країн світу.

Stoli  – виробляється в Латвії на підприємстві «Latvijas Balsams», заснованому в Ризі в 1900-му році, виключно зі спирту виробництва «Альфа».

Столична

Особливості виробництва

Stoli  виробляється в Латвії на підприємстві «Latvijas Balsams», заснованому в Риге в 1900-му році, виключно зі спирту виробництва «Альфа». Дистиляція проходить 3 рази з відсікання так званих «голів» і «хвостів».

Спирт останнього покоління «Альфа» створений із застосуванням самих передових технологій очищення. Сировиною для його виробництва служить ярова пшениця, озима пшениця і ячмень (у відмінності від інших спиртів («Базис», «Екстра», «Люкс»), які виробляються із суміші зерна і картоплі). Основна відмінність спирту «Альфа» від інших спиртів – попередні вимоги до вмісту метилового спирту – не більше 0,003%, тоді як для спиртів «Люкс» і «Екстра» цей показник – 0,02%. На мові споживача це означає, що «Stoli» виробляється з кращого і самого чистого спирту.

Крім особливостей використання унікальної сировини при виробництві, варто звернути увагу на 4 стадії фільтрації спирту. Перша стадія фільтрації проводиться з використанням кварцевого піску, друга – з використанням вуглю, третя – ще раз з кварцевим піском, а завершальна – з використанням фільтр-пресів останнього покоління.

Водка Stoli сертифікована і виробляється в повній відповідності зі строгими критеріями законів Кашрута* або, іншими словами, є Кошерною водкою*.

За всю історію свого існування горілка Stoli була удостоєна бізлічі нагород на міжнародних виставках та конкурсах. Серед останніх – золоті медал, присуджені відомим журналом «The Spirits Business Magazine» в 2010 році, 8 медалей, отриамних на престижному щорічному конкурсі алкогольних напоїв в США – «The Beverage Testing Institute’s International Review of Spirits», а також найвища нагорода на «International Spirits Challenge» в 2014 році.
*«Кошер» – це древнє єврейське слово, в перекладі позначає «годний» або «відповідний». Іудаізм передбачає строгі вимоги не тільки до їжі, яку повинні вживати віруючі іудеї, але також і до міцних алкогольних напоїв. Встановлені століттями правила поширюються на сам напіток і сир'є, з якого він був виготовлений. Звичайно, особливий інтерес кошерна водка викликає у тих, кому ця продукція безпосередньо адресована — у євреїв, які дотримуються релігійні традиції. Виробництво кошерних напитків супроводжується дотриманням ряду обов'язкових умов. Усі матеріали, які використовуються в процесі приготування вина, в основному виробляються на європейських заводах під контролем Правових інститутів кашруту в Європі, теж повинні бути кошерними. Процесс изготовления водки с соблюдением правил кашрута хлопотный и дорогостоящий.

 

Залиште свій відгук