Віскі Теньяку Пур Молт 0.5 л 43%

1100 ₴
В наявності
Код товару:
99919
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Tenjaku - дуже м'який віскі, витриманий в бочках з-під бурбона. Варто відзначити, що японський віскі витримується в набагато більш теплому кліматі, ніж в Шотландії (витримка супроводжується високою «часткою ангелів», дозрівання віскі проходить більш інтенсивно). Все це надає напою дуже делікатний аромат і м'який насичений смак.
Код товару: 99919
Категорія Віскі
Об `єм 0.5 л
Бренд Tenjaku
Країна Японія
Тип Pure Malt
Міцність 43
Температура сервіровки 20 °C
Аромат Дим , Зелене яблуко , Горіхи , Свіжий
Смак Ваніль , Дуб , Насичений , Свіжий
Гастрономічне поєднання Диджестив
Особливості технології Витримка в бочках з-під бурбона протягом восьми років. Використання у виробництві дуже м'якої води
Cайт виробника tenjakuwhisky.com
Опис Tenjaku - дуже м'який віскі, витриманий в бочках з-під бурбона. Варто відзначити, що японський віскі витримується в набагато більш теплому кліматі, ніж в Шотландії (витримка супроводжується високою «часткою ангелів», дозрівання віскі проходить більш інтенсивно). Все це надає напою дуже делікатний аромат і м'який насичений смак.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі та Києві

tenjaku

Tenjaku(天雀)- молодий та амбітний бренд японського віскі преміум-класу, назва якого в перекладі з японської означає «жайворонок». Жайворонок в Японії символізує союз землі і неба, а також є птахом доброго передвістя.

Японські ієрогліфи для жайворонка (хібарі), улюбленого вісника весни на Сході та Заході, і для цього майстерно купажованого віскі. Як чистий, вишуканий спів маленької пташки, він має приємний чистий, м’який смак. Ретельно відібрані необроблені сорти віскі та чиста природна джерельна вода кваліфіковано змішуються для створення цього унікального віскі. Це було бачення майстра змішування Tenjaku, Кендзі Ватанабе.

Що робить віскі Tenjaku унікальним:


Для виробництва віскі Tenjaku використовують воду з річки Fuefuki. Це дуже м'яка вода, що містить мінімальну кількість мінералів та солей, що робить смак віскі неймовірно м'яким та збалансованим.

«Tenjaku» - Дуже мʼякий віскі, витриманий в бочках з-під бурбона і хересу. Варто відзначити, що японський віскі витримується в набагато більш теплому кліматі, ніж в Шотландії: витримка супроводжується високою «часткою ангелів», формування унікальних ароматів і смаку віскі проходить більш інтенсивно. Це надає напою унікальний та дуже делікатний аромат і мʼякий та насичений смак.

За створення унікального купажу «Tenjaku» відповідає віскі-мейкер з більш ніж зо-річним стажем роботи Кендзі Ватанабе. Майстер Ватанабе славиться свом вишуканим смаком і неповторним стилем.
Залиште свій відгук