Золота зіронька Іспанії
«Глибокий вінтаж і повний нюансів, підтвердження подорожі, розпочатої з урожаю 2019», Марія Варгас, технічний директор.
У Pazo de Barrantes ми перебуваємо в невпинному пошуку досконалості з 1511 року, що є рушієм нашої щоденної відданості та об'єктом терпіння та ноу-хау команди, яка завжди прагне найвищої якості та автентичності.
Після багатьох років насолоди виноградом Pazo Barrantes, результатом терруару ефективної цілісності цього та збалансованого виробництва, захоплення та повага до винограду Альбаріньо спонукали виробників прийняти ризиковане рішення вилучити вино з ринку якості на два роки, щоб дати йому більшу витримку. Невеликий внесок бочки з акції, пізніший розлив і більш спокійний процес дозрівання на площі створили новий Pazo Barrantes.
Десять років досліджень і остаточної роботи на винограднику, щоб оптимізувати якість винограду та зробити його ексклюзивний вибір, були необхідні для реалізації цього нового проекту, який з'явився на світло з урожаєм 2019 року, і це стало відправлено точкою нової ери Пасо Баррантес.
Виноград, з якого його виробляють, виходить з ферми Pazo de Barrantes, яка має 12 гектарів, розділених на 8 різних ділянок і розташованих навколо виноробні. Грунт має гранітний, з піском на поверхні, а середній вік виноградника становить 40 років.
Після завершення виробництва виноград очищають від плодоніжок і обережно та повно пресують у пневматичному пресі. Сусло декантують шляхом флотації, щоб забезпечити більшу ароматичну чистоту, а потім бродять при 10°C у резервуарах з нержавіючої сталі протягом приблизно 60 днів. Після бродиння він залишається на 2 місяці з дрібним осадом у резервуарі з нержавіючої сталі. Подальші 7 місяців в резервуарах з нержавіючої сталі та 15% в бочках з деревом акації дають вину неймовірний смак та аромат..
Багатий аромат і повні нюанси: ноти стиглої жовтої сливи, відтінки бергамоту та лимонної вербени на елегантному бальзамовому тлі. Яскравий на смак, збалансований, свіжий, обволікаючий і дуже довгий.