Вино Negroamaro Salento 12 e Mezzo красное сухое 1.5 л

750 ₴
Нет в наличии
Код товара:
14577
Оценка покупателей
Оставить отзыв
Характеристики
Описание
Отзывы
Информация о доставке
Код товара: 14577
Категория Вино
Объем 1.5 л
Сорт винограда Негроамаро
Бренд Varvaglione
Страна Италия
Вид Сухое
Цвет красное
Выдержка 3 месяца
Зона производства Саленто
Сайт производителя https://www.varvaglione.com/en/
Доставка
  • В отделения Новой Почты
  • Адресная доставка Новой Почтой
  • Самовывоз из магазина в Одессе и Киеве

varvaglione

Varvaglione 1921 - одна з найстаріших виноробень в Південній Італії. Визнані на міжнародному та національному рівнях з присутністю на ринку у більш ніж 60 країнах, вина Varvaglione 1921 здобули безліч нагород. У 2011 році компанія відсвяткувала своє 90-річчя, випустивши спеціальне кюве Primitivo під назвою Papale Oro.

Varvaglione 1921 виробляє вино майже сто років, охоплюючи чотири покоління сім'ї. Сьогодні це одна з найбільших компаній, що швидко розвиваються в Апулії, що неухильно збільшує кількість вироблених пляшок і якість своїх вин. Компанія базується у Лепорано на березі затоки Таранто, у знаменитому регіоні Саленто.
Досвід та традиції знайшли синергію у використанні компанією інноваційних технологій виноробства.
Згодом компанія поєднала традиції цієї території з більш новими методами. Varvaglione 1921 постійно розвивається, стежить за тенденціями і смаками ринку, ніколи не упускаючи з уваги традиції та терруар.
Сьогодні компанія має три виробничі ділянки: виноробний завод та льох, ділянку розливу та цех, в якому раніше розташовувалася штаб-квартира компанії.
Вишенька на торті сьогодні - це Masseria Pizzariello, традиційний апулійський маєток, який символізує всю історію та спосіб життя, типовий для теплої гостинності в цьому регіоні.
З акцентом на місцеві сорти винограду Апулії, велике портфоліо Varvaglione включає червоні вина, виготовлені з винограду сортів Примітіво, Негроамаро, Мальвазія Нера та Альяніко, а також білі вина з винограду сортів Вердека, Фалангіна, Мальвазія Б'янка та Фіано. Крім того, в галузі міжнародних сортів Varvaglione виробляє Шардоне і Совіньйон, дотримуючись традиційних методів Саленто.

Оставьте свой отзыв