Ігристе Кава Марія Казановас Розе Піно Нуар Органік рожеве брют 0.75 л

Код товару: | 97704 |
---|---|
Категорія | Ігристе |
Об `єм | 0.75 л |
Сорт винограду | Піно Нуар (Піно Неро) |
Бренд | Maria Casanovas |
Країна | Іспанія |
Тип | Cava , DO |
Вид | Брют |
Колір | рожеве |
Зона виробництва | Пенедес |
Температура сервіровки | 8 - 10 °С |
Аромат | Полуниця , Малина , Квіти , Мінеральний |
Смак | Мінеральний , Свіжий , Гарна кислотність , Елегантний , Ягоди |
Гастрономічне поєднання | Аперитив , Закуски , Морепродукти , Рибні страви |
Потенціал витримки | 3 - 4 роки |
Cайт виробника | https://www.mariacasanovas.com/ |
Опис | Cava Brut Nature Pinot Noir, який походить від Maria Casanovas в Пенедес в Іспанії, являє собою більш темно-рожевий вид кави з ароматами полуниці, малини та пелюсток троянд. Сухе, хрустке та освіжаюче з тривалими бульбашками, які допомагають продовжити вишуканий смак. Перлина для великих заходів і коли ви справді хочете побалувати один одного |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі

Maria Casanovas
Відданість традиційному методуСпадкоємиця сімейної традиції, історично пов’язаної з виноградарством, і три покоління, Марія Казановаc народилася з метою виготовлення автентичних, оригінальних, особистих, унікальних та інноваційних кав, які представляють вираження країни.
Наша історія починається в Сант-Садурні, на невеликій виноробні в центрі міста, з 1984 по 2011 рік, коли ми починаємо ще один етап на фермі, розташованій за 1 км від Сант-Жауме-Сезоліверес, П'єра.
Наразі Жорді, Жасінт і Роза Марія Карафі Казанови, брати та партнери, разом із молодим поколінням, Авророю, працюють над тим, щоб зберегти каву в найпрестижнішому місці Пенедес.
Марія Казановас вирізняється мистецтвом купажування, дотримуючись класичного методу шампанізації, де ми встановлюємо традиційну обробку циркуляції з додаванням дріжджів, які дозволяють нам бродити при температурі 12-14 ºC, створюючи гарне включення вуглецю в вино, що гарантує утворення дрібних бульбашок, характерних для наших кав.
Процес старіння триватиме від 1 до 5 років, залежно від типу кави, протягом цього періоду дріжджі випустять первинні аромати на ранніх стадіях і розвиватимуться, забезпечуючи більшу складність, стиглі фрукти, більше жиру в роті, інтенсивний смаки, захоплюючі...
Марія Казановас виготовляє каву з місцевих сортів Пенедес, Шарелло, Макабеу та Пареллада, а також є піонерами у введенні іноземних сортів, таких як Піно Нуар і Шардоне.
Вірні філософії, Марія Казановаc, робить лише cavas brut nature.