Вино Негроамаро Саленто Олд Вайнс Варвальоне червоне сухе 0.75 л

1300 ₴
В наявності
Код товару:
14580
Оцінка покупців
Залишити відгук
Характеристики
Опис
Відгуки
Інформація про доставку
Varvaglione 1921 виробляє вино вже майже сто років, охоплюючи чотири покоління родини. Сьогодні це одна з найбільших і найшвидше розвиваються компаній в Апулії, яка постійно збільшує кількість вироблених пляшок і якість своїх вин. Компанія розташована в Лепорано на березі затоки Таранто, у відомому регіоні Саленто. Вінифікація з мацерацією при контрольованій температурі 24°-26°C. Після витримка у французьких бочках і американському тонно не менше 6 місяців. Вино насиченого червоного кольору з глибокими фіолетовими відблисками. Аромат розкриває елегантне поєднання нот червоних фруктів, чорного перцю, кориці, тютюну та чітких відтінків лакриці, створених завдяки вишуканості французької та американської деревини. Після закінчення вино залишає на смаку тривалу та стійку бальзамічну складність.
Код товару: 14580
Категорія Вино
Об `єм 0.75 л
Сорт винограду Негроамаро
Бренд Varvaglione
Країна Італія
Вид Сухе
Колір червоне
Витримка 6 місяців
Зона виробництва Саленто
Cайт виробника https://www.varvaglione.com/en/
Опис Varvaglione 1921 виробляє вино вже майже сто років, охоплюючи чотири покоління родини. Сьогодні це одна з найбільших і найшвидше розвиваються компаній в Апулії, яка постійно збільшує кількість вироблених пляшок і якість своїх вин. Компанія розташована в Лепорано на березі затоки Таранто, у відомому регіоні Саленто. Вінифікація з мацерацією при контрольованій температурі 24°-26°C. Після витримка у французьких бочках і американському тонно не менше 6 місяців. Вино насиченого червоного кольору з глибокими фіолетовими відблисками. Аромат розкриває елегантне поєднання нот червоних фруктів, чорного перцю, кориці, тютюну та чітких відтінків лакриці, створених завдяки вишуканості французької та американської деревини. Після закінчення вино залишає на смаку тривалу та стійку бальзамічну складність.
Доставка
  • У відділення Нової пошти
  • Адресна доставка Новою Поштою
  • Самовивіз з магазину в Одесі та Києві

varvaglione

Varvaglione 1921 - одна з найстаріших виноробень в Південній Італії. Визнані на міжнародному та національному рівнях з присутністю на ринку у більш ніж 60 країнах, вина Varvaglione 1921 здобули безліч нагород. У 2011 році компанія відсвяткувала своє 90-річчя, випустивши спеціальне кюве Primitivo під назвою Papale Oro.

Varvaglione 1921 виробляє вино майже сто років, охоплюючи чотири покоління сім'ї. Сьогодні це одна з найбільших компаній, що швидко розвиваються в Апулії, що неухильно збільшує кількість вироблених пляшок і якість своїх вин. Компанія базується у Лепорано на березі затоки Таранто, у знаменитому регіоні Саленто.
Досвід та традиції знайшли синергію у використанні компанією інноваційних технологій виноробства.
Згодом компанія поєднала традиції цієї території з більш новими методами. Varvaglione 1921 постійно розвивається, стежить за тенденціями і смаками ринку, ніколи не упускаючи з уваги традиції та терруар.
Сьогодні компанія має три виробничі ділянки: виноробний завод та льох, ділянку розливу та цех, в якому раніше розташовувалася штаб-квартира компанії.
Вишенька на торті сьогодні - це Masseria Pizzariello, традиційний апулійський маєток, який символізує всю історію та спосіб життя, типовий для теплої гостинності в цьому регіоні.
З акцентом на місцеві сорти винограду Апулії, велике портфоліо Varvaglione включає червоні вина, виготовлені з винограду сортів Примітіво, Негроамаро, Мальвазія Нера та Альяніко, а також білі вина з винограду сортів Вердека, Фалангіна, Мальвазія Б'янка та Фіано. Крім того, в галузі міжнародних сортів Varvaglione виробляє Шардоне і Совіньйон, дотримуючись традиційних методів Саленто.

Залиште свій відгук