Top of Chile
Cabo de Hornos
Cabo de Hornos Cabernet Sauvignon - елегантне червоне сухе вино, отримане виключно з винограду Каберне Совіньйон, який збирають у перший тиждень травня. Урожай збирають вручну та фасують по 13 кг у ящики, щоб забезпечити цілісність ягід. Після сортування виноград піддається мацерації протягом 5 днів. Ферментація відбувається при температурі 27-29 °С, а потім починається процес бродіння, який займає 2-3 тижні. Після цього Кабо де Орнос Каберне Совіньйон 18 місяців витримують у бочках із французького дуба, а потім розливають нефільтрованим по пляшках, де воно проводить ще 1 рік до надходження у продаж.
-
Аромат: стигла чорна смородина, черешня, з відтінками тютюну, кедра та мокко.
-
Смак: насичений, виразний, з багатою текстурою, збалансований. Мінеральні ноти, експресивний та тривалий післясмак.
Altair
Altair – найдорожче вино у Чилі. Виноград для його виробництва збирається вручну виключно в ранній час, після чого відбувається жорсткий відбір ягід за розміром і якістю, а потім піддається легкому подрібненню. Холодна мацерація відбувається протягом 5 днів. Ферментація відбувається в дерев'яних чанах із піжажем. Витримують вино протягом півтора року у нових бочках із французького дуба.
- Аромат: насичений, з нотами сухої землі та чорного перцю.
- Смак: фруктовий з тонами вишні, чорної смородини, тютюну, сильні таніни та тривалий післясмак.
Sideral
Sideral - іспанською означає "зоряний". Для виробництва лише півтори пляшок вина використовують виноград з однієї лози - але чудова якість готового напою виправдовує такі витрати. Ферментується вино із тривалою мацерацією. Витримка відбувається протягом 12 місяців у бочках із французького дуба, з яких 50% - нові.
- Аромат: чорна смородина, ваніль, спеції.
- Вкус: фруктовий, з тривалим післясмаком, з м'якими бархатистими танінами.