Віскі Теньяку в дерев`янiй коробцi 0.7 л 40%
Код товару: | 99154 |
---|---|
Категорія | Віскі |
Об `єм | 0.7 л |
Бренд | Tenjaku |
Країна | Японія |
Міцність | 40 |
Витримка | NAS |
Температура сервіровки | 20 °C |
Аромат | Лакриця , Медовий , Квіти , Цитрусові |
Смак | Тривалий післясмак , Насичений |
Гастрономічне поєднання | Диджестив |
Особливості технології | Витримка в бочках з-під бурбона і хересу протягом 3 років. Використання у виробництві дуже м'якої води. |
Cайт виробника | www.tenjakuwhisky.com |
Опис | Tenjaku - дуже м'який віскі, витриманий в бочках з-під бурбона і хересу. Варто відзначити, що японський віскі витримується в набагато більш теплому кліматі, ніж в Шотландії (витримка супроводжується високою «часткою ангелів», дозрівання віскі проходить більш інтенсивно). Все це надає напою дуже делікатний аромат і м'який насичений смак. |
- У відділення Нової пошти
- Адресна доставка Новою Поштою
- Самовивіз з магазину в Одесі
tenjaku
Tenjaku(天雀)- молодий та амбітний бренд японського віскі преміум-класу, назва якого в перекладі з японської означає «жайворонок». Жайворонок в Японії символізує союз землі і неба, а також є птахом доброго передвістя.Японські ієрогліфи для жайворонка (хібарі), улюбленого вісника весни на Сході та Заході, і для цього майстерно купажованого віскі. Як чистий, вишуканий спів маленької пташки, він має приємний чистий, м’який смак. Ретельно відібрані необроблені сорти віскі та чиста природна джерельна вода кваліфіковано змішуються для створення цього унікального віскі. Це було бачення майстра змішування Tenjaku, Кендзі Ватанабе.
Що робить віскі Tenjaku унікальним:
Для виробництва віскі Tenjaku використовують воду з річки Fuefuki. Це дуже м'яка вода, що містить мінімальну кількість мінералів та солей, що робить смак віскі неймовірно м'яким та збалансованим.
«Tenjaku» - Дуже мʼякий віскі, витриманий в бочках з-під бурбона і хересу. Варто відзначити, що японський віскі витримується в набагато більш теплому кліматі, ніж в Шотландії: витримка супроводжується високою «часткою ангелів», формування унікальних ароматів і смаку віскі проходить більш інтенсивно. Це надає напою унікальний та дуже делікатний аромат і мʼякий та насичений смак.